vem är jag

Jag heter Freja Trulsdotter, bor norr om Stockholm på landet med mina fyra hästar och en konstnärlig sambo. Sedan jag varit liten så har skrivandet fungerat som terapi för mig, och jag har aldrig varit rädd för att dela med mig om mina tankar och känslor för andra.
Mina intressen är många, men livet kretsar runt mina hästar. Utöver dem så älskar jag det kreativa, är utbildad inom fotografi och drömmer om dagen då jag kan jobba heltid med både foto, skrivandet och hästarna.

Här kommer du att kunna läsa om mitt liv runt hästarna, mina drömmar och hur jag jobbar för att få dem till verklighet. Du kommer att få läsa om psykisk ohälsa, hur det är att leva med ångest och tankar kring det då det står mig nära hjärtat. Jag kommer dela med mig om mina andra intressen som är fler än vad jag har tid för, dans, träning, hantverk, bågskytte, konst och skapande. Bland annat. Det kommer att bli som en liten kreativ dagbok för mig, ett sätt att lätta på hjärtat öppet för andra att ta del av…

Lär känna mig! Följ med mig på min personliga resa här, och lämna mer än gärna en kommentar om du vill, eller om det finns något speciellt du önskar att jag kan dela med mig.