Sluta innan jag ens har börjat?

Ibland när jag har haft en lite jobbigare vecka känslomässigt så beror det på något som jag skulle behöva förändra. Det beror helt på vart mina tankar tar vägen när jag är ensam i tystnad, och på vad jag känner när jag tänker en viss tanke. Jag vet att jag älskar att blogga för att jag älskar att skriva, men det känns samtidigt som att jag inte skapar något när jag gör det. Det blir träning för skrivandet, men också en dagbok på nätet och jag är inte rädd för att dela med mig, men är det värt det? Vill jag verkligen det? Jag vet inte.

Jag börjar mer och mer gå ifrån instagram som exempel, och använder inte alls facebook idag. Däremot så vill jag gärna dela något som har hänt, som jag kanske redan har jobbat hårt för och som jag känner mig stolt över. Som en extra fin bild, eller en speciell milstolpe med mina hästar. Men allt däremellan tar väldigt lång tid, och tar oss ifrån nuet. Speciellt om man som jag, är en känslig människa som gärna tar in lite för mycket intryck ibland. Jag förstår inte hur man orkar spela in 20 storys på en dag, eller ens över 10. Men jag förstår hur man kan lägga ner timmar på att få till en magisk bild, eftersom jag också är intresserad inom fotografi. Men det är något annat, det känns mer skapande och som konst, något som jag saknar. Att faktiskt skapa. Där är vi alla olika.

Jag har under de här dagarna som varit gått tillbaka till sociala medier, gått ifrån igen, tillbaka igen. Delat om bloggen, tagit bort länken och ja… Jag testar, vad känns mest rätt egentligen. Jag är snart 30 år, vad vill JAG egentligen.

Jag kommer inte att ta bort bloggen, inte än, men en dag kommer jag det. Därför är designen inte så som jag vill ha det, för att jag vill inte lägga ner den tiden som krävs för att få till det.

Så vad har jag kommit fram till? Vad vill jag? Jag tror jag vet, men jag kommer att hålla på det och skapa från mitt håll och när jag är redo, då får ni veta mera. Men jag tänker inte skriva så mycket mer detaljerat om hästträningen här, eller för mycket om mitt mående. Jag kommer inte att vara så aktiv på instagram eller facebook. Jag ska spara de timmarna till det som får mig att må bra som skapande, träning, hästarna, skrivande… Och försöka att träffa kreativa människor och inspireras mera, på riktigt.

Men kika gärna in här ibland ändå, för jag kommer att fortsätta skriva ett inlägg lite då och då. Eller lämna gärna en kommentar om du tycket att jag gör ett misstag med att sluta skriva ”dagbok på nätet”, jag vet ju faktiskt inte om så många uppskattar att läsa vad jag skriver eller inte. Förr hade jag minst 500 läsare om dagen, men det var då det haha! Det finaste man kan göra ibland är att ge feedback, om man har något snällt att säga såklart.

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *