Välkommen till min nya blogg!

Wow! Vänta, ska jag börja blogga, igen??

Jag vet att det är något som är så gott som utdött idag, men det är ingenting som jag har något emot. Varför jag vill börja blogga igen är för att jag har saknat det något enormt sedan jag slutade för snart fem år sedan. Att skriva är som terapi för mig, och hittills har jag inte hittat något annat sätt att kunna dela med mig via skrift på, där jag känner mig bekväm med det. Här kan jag inte se vilka som läser mina inlägg, vilka som gillar dem, vilka som inte gör det och det känns på något konstigt sätt mer som en frihet.

(Fotograf Viola Elsa Tar)

Vad kommer jag att skriva om?
Mina tankar och funderingar som snurrar i huvudet. Jag vill dela med mig av hur det kan vara att leva som högkänslig. Jag vill dela med mig mer av det jag känner, lätta på hjärtat någonstans. Men självklart kommer många inlägg handla om livet jag lever med mina fyra hästar, allt som hör till… Det är en livsstil med enormt många möjligheter och vägar att välja mellan.
Sen så står psykisk ohälsa mig nära hjärtat då jag så länge jag kan minnas har levt med ångest. Jag är inte rädd för att dela med mig om de känslorna, för kan en enda person känna igen sig och känna sig mindre ensam så är det värt det. En dröm jag har är att få jobba med ungdomar som inte mår så bra, och jag tror att vet man själv hur det är att vara i mörkret så är det också lättare att hjälpa andra att hitta vägen ut. Mitt hjärta brinner lite extra för det.
Andra intressen jag har är fotografi, dans, konst, träning, hantverk, bågskytte, hundar, andlighet…. Ja, jag har inte brist på sådan som ger lite mera färg i min vardag, snarare svårt att sortera och prioritera haha!

Jag har ingen plan alls med det här, när jag ska skriva eller exakt hur. Allt ska få ske spontant, när jag känner för det. Jag håller fortfarande på att lära mig verktygen, och är inte så nöjd över designen. Men vad gör det?? Nu orkar jag inte vänta längre, tekniken får lösa sig med tiden.

Hoppas vi ses här igen, jag är själv så orimligt peppad på att äntligen riva muren!!

(Fotograf Malte Myrén Pettersson)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *